Commissies activiteiten

Commissies activiteiten

Wedstrijdcommissie

De wedstrijdcommissie stimuleert leden tot het spelen van “qualifying” wedstrijden, funwedstrijden, het behalen en behouden van een actieve handicap en bevordert de deelname aan Regiocup- en NGF wedstrijden.

Lees meer...

Damesochtendcommissie

De commissie organiseert wekelijks een golfochtend voor de dames. De commissie probeert zoveel mogelijk bekendheid te krijgen onder de nieuwe dames door een persoonlijk contact.

Lees meer...

Herenochtendcommissie

De Herenochtend staat open voor alle mannelijke leden van onze golfclub. Er wordt als regel shotgun gespeeld en men dient zich dan ook tijdig een half uur vóór het starttijdstip te melden in het clubhuis.

Lees meer...

Seniorencommissie - Greyhounds

De Senioren (Greyhounds) commissie organiseert evenementen voor leden van 50 jaar en ouder.

Lees meer...

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie stelt zich algemeen als doel om de golfsport bij de jeugd te bevorderen door het organiseren van activiteiten en door het meedoen aan onderlinge of door de NGF georganiseerde competities. Het uitgangspunt is om zorg te dragen voor plezier in en rond het jeugdgolf. Jeugdgolf is van belang voor de sfeer in de club, het spelniveau en de continuïteit van de vereniging.

Lees meer...

Evenementencommissie

De commissie heeft mede als doel leden te enthousiasmeren voor de activiteiten van de golfvereniging. Er nemen aan alle activiteiten georganiseerd door de evenementencommissie ca. 150 leden deel.

Lees meer...

Bridgecommissie

De Bridgecommissie organiseert gedurende het gehele jaar diverse bridgewedstrijden voor de leden.

Lees meer...

Additional information