Commissies algemeen

Starttijden reserveren - van Telegolf naar Intogolf

Met ingang van maandag 2 maart 2015 zal het Telegolf/MMS-systeem voor online reserveren van starttijden bij Golf Ockenburgh zijn vervangen door Intogolf. Intogolf is meer van deze tijd en biedt meer mogelijkheden bij het reserveren, zoals het gebruik van een vriendenlijst.

Lees meer

Baanstatus & Twitter

twitterSinds kort is GolfOckenburgh ook actief op Twitter. Berichten over de actuele status van de baan, het al dan niet mogen gebruiken van de handicart en speciale greenfee-aanbiedingen zullen voortaan via het @GolfOckenburgh-account bekend worden gemaakt.

Op de website vindt u de meest recente Twitter-berichten in de linkerkolom. Daar stond voorheen de actuele baan-informatie.

Lees meer...

Chip & Damesochtend

Rond 19 december heeft u de Chip ontvangen. Helaas, de ontwikkelingen gaan zo snel dat één tekst alweer is achterhaald. Op pagina 9, in de laatste alinea van het verslag van de seizoensafsluiting van de dames, staat iets over de verhuizing van de damesochtend. Inmiddels is wel duidelijk dat de damesochtend voorlopig gewoon op de dinsdagochtend blijft!

Greyhounds 24 en 31 december

De Greyhounds spelen óók op woensdag 24 en woensdag 31 december hun wedstrijden. U bent van harte welkom!

Dinsdag 30 dec - heren/dames

De herenochtend van 26 december (2e Kerstdag) komt te vervallen. Om de dagen tussen Kerst en Oud-en-Nieuw golfend door te komen, vindt er op dinsdagochtend 30 december een gecombineerde dames/herenochtend plaats.

Aanvang 8.45 uur, Individueel Stableford (met oliebollen).

Ocken-Ere-Burgher Leo de Boers

2014 OckenEreBurgherTijdens de ALV van 24 november 2014 is Leo de Boers benoemd tot Ocken-Ere-Burgher.

Voorzitter Cora Meyers bedankt hem voor zijn grote inzet voor Ockenburgh.

Leo, van harte gefeliciteerd!

Kijkduin Winteractie

kijkduinactie winter 2014Ockenburgh doet mee met de Kijkduin Winteractie. U kunt nu voordelig oefenen op de driving range: twee ballenkaarten voor € 15.

De actie loopt tot 1 maart 2015. Vraag de caddiemaster naar de Winteractie.

Golf Ockenburgh op Facebook

Additional information