Clinics

Golfclinics verzorgen wij graag voor u. Het is dé mogelijkheid om op een informele wijze met de golfsport in aanraking te komen of om (beter) te leren golfen. Het is ook een uitstekend promotiemiddel voor uw bedrijf, vooral wanneer u een clinic combineert met een vergadering of een presentatie. In een ontspannen sfeer kunt u met uw gasten waardevolle contacten opdoen of onderhouden.

Ook voor informeler gelegenheden is een clinic een leuke suggestie. Met vrienden of familie kunt u een dagje geheel verzorgd op een ontspannen manier kennismaken met de golfsport, bijvoorbeeld als een originele manier om een feest op te luisteren.

Wat houdt een clinic in?

Tijdens een clinic worden de basisbeginselen van het spel u bijgebracht. Na een korte demonstratie worden in 2, 2½ of 3 uur de basistechnieken van de lange slagen, het korte spel en het putten aangeleerd. Groepen vanaf 6 personen zijn van harte welkom.

Nu zijn clinics er niet alleen voor beginners. Voor gevorderden is het bijvoorbeeld mogelijk een wedstrijd-clinic te organiseren of samen verder te werken aan ieders handicap.

Ontvangst met koffie, clinic, lunch, diner, feest etc. behoren tot de mogelijkheden. Wij bieden u een arrangement op maat dat volledig op uw wensen is afgestemd. Na afloop van het golfen is het vervolgens heerlijk toeven in onze gezellige clubhuis voor een hapje, een drankje of een volledig à la carte menu.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Additional information