Golfclub Ockenburgh

Clinics voor groepen

Golf Ockenburgh organiseert graag golfclinics voor u. Het is dé mogelijkheid om op een informele wijze met de golfsport in aanraking te komen of om (beter) te leren golfen. Een clinic kan een uitstekend promotiemiddel voor uw bedrijf zijn, vooral wanneer u de clinic combineert met een vergadering of een presentatie. In een ontspannen sfeer kunt u met uw gasten waardevolle contacten opdoen of onderhouden.

Ook voor informeler gelegenheden is een clinic een leuke suggestie. Met vrienden of familie kunt u een dagje, geheel of gedeeltelijk verzorgd, op een ontspannen manier kennismaken met de golfsport. Na afloop van het golfen is het vervolgens heerlijk toeven in ons gezellige clubhuis voor een hapje, een drankje of een volledig à la carte menu.

Wat houdt een clinic in?

De PGA-professionals van Golf Ockenburgh brengen u tijdens een clinic de basisbeginselen van het spel bij. Na een korte demonstratie oefent u in 2, 2½ of 3 uur onder leiding van de pro's de basistechnieken van de lange slagen, het korte spel en het putten.

Clinics zijn niet alleen bedoeld voor beginners. Voor gevorderden is het bijvoorbeeld mogelijk een wedstrijd-clinic te organiseren of samen verder te werken aan ieders handicap. Een clinic aangevuld met een arrangement voor koffie, lunch of diner behoort tot de mogelijkheden. Een clinic kan ook een originele manier zijn om een feest op te luisteren.

Groepen vanaf 6 personen zijn van harte welkom.

Meer informatie

Voor meer informatie over het organiseren van een clinic kunt u contact opnemen met Paul Romijn, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Additional information